Стало відомо, скільки нових «айфонів» Apple готується продати цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки нових «айфонів» Apple готується продати цього року

Фондовий ринок
525
Партнери Apple готуються постачати компоненти для 75 млн нових iPhone, вихід яких очікується в другій половині 2019 року.
Про це розповіли джерела у компанії, на які посилається Bloomberg.
Останнім часом попит на iPhone, найбільш значимий продукт Apple, зменшується, як через торгову війну США і КНР, так і через низхідну динаміку на ринку смартфонів загалом.
У заключному кварталі 2018 року Apple припинила розкривати дані про продажі своїх апаратів, оскільки зростання стало негативним. Замість цього Apple стала звітувати про зростаючі показники виручки від своїх сервісів, таких як Apple Music. Аналітики вважають, що в другій половині 2018 року компанія продала близько 70-80 млн нових iPhone.
Азіатські постачальники Apple збираються постачати компоненти для трьох нових моделей iPhone. У разі високого попиту в передсвятковий період наприкінці року поставки пристроїв можуть бути збільшені до 80 млн штук. Як правило, в продаж нові «айфони» надходять в останній тиждень вересня.
Аналітик GF Securities Джефф Пу прогнозує, що в другій половині 2019-го на ринок надійде 74 млн нових iPhone, що приблизно на 7% вище результату за той же період 2018 року.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас