В Ужгороді подорожчає проїзд в автобусах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Ужгороді подорожчає проїзд в автобусах

Особисті фінанси
324
В Ужгородській міськраді погодили встановлення тарифу на перевезення одного пасажира автобусами міського сполучення у розмірі 7 гривень.
Про це повідомляють в Ужгородській міській раді.
“Голова Асоціації пасажирських перевізників Ужгорода Олексій Куля розповів, що підприємці ще рік тому просили переглянути тариф, однак рішення не приймалося. І взагалі такі рішення за останні багато років ніколи не приймалися вчасно, тоді, коли це було економічно доцільно”, – ідеться в повідомленні.
Встановлені тарифи:
  • Тариф на перевезення одного пасажира автобусами міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху, у розмірі 7 гривень.
  • Для учнів закладів загальної середньої освіти міста вартість проїзду в автобусах міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху, становитиме 5 грн за одну поїздку у період навчання, з 1 вересня до 31 травня.
Новий тариф діятиме з 1 серпня цього року.
“Директор комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» Віталій Готра зазначив, що підприємство теж працює зі збитками. У багатьох інших містах, зокрема, де працюють такі великі автобуси як в Ужгороді на маршрутах №№18,20, на перевезення тарифу менше 7 гривень немає. У Львові – денний тариф 7 грн., нічний – 12 і його хочуть вже переглядати”, – зазначає прес-служба міської ради.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас