Якими будуть нові смартфони iPhone: всупереч очікуванням, вони не отримають роз'єм USB-C — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якими будуть нові смартфони iPhone: всупереч очікуванням, вони не отримають роз'єм USB-C

Технології&Авто
1356
Компанія Apple восени представить нові смартфони. Останні чутки говорять про те, що виробник знову представить три моделі iPhone, вони прийдуть на зміну iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xr.
Згідно з ресурсом 9to5Mac, який посилається на джерела, які бачили майбутні новинки, всі три пристрої й надалі будуть обладнані роз’ємом Lightning. І це всупереч припущенням інсайдерів, що компанія Apple переведе нові iPhone на USB-C після того, як зробила це з iPad Pro минулого року.
Лінійка нових смартфонів Apple, ймовірно, отримає новий Taptic Engine, який замінить собою технологію 3D Touch, що дебютувала разом з iPhone 6S. Як відомо, в iPhone Xr її замінила технологія Haptic Touch.
Очевидно, аналогічне рішення буде прийнято і з наступниками iPhone Xs та Xs Max. Хоча поки не ясно, виконання яких функцій забезпечуватиме Taptic Engine, але, схоже, суть заміни в тому, щоб покращити тактильний зворотний зв’язок. Що стосується камер, то за наявною інформацією, базова і старша моделі отримають квадратний блок камер з трьома модулями.
Один із датчиків відповідатиме за ширококутну зйомку. Також повідомляється про функції під назвою Smart Frame, яка дозволить захопити додаткову область навколо кадру для точнішого коригування зображення на фото або відео. Через якийсь час ця інформація буде автоматично видалена з міркувань конфіденційності.
Фронтальна камера майбутніх iPhone отримає підтримку сповільненої зйомки з частотою 120 кадрів в секунду. Нові смартфони компанія Apple традиційно представить у вересні. Точна дата презентації буде названа ближче до цієї події.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас