📌 Скільки грошей витрачають українці на відпочинок влітку? (опитування Finance.ua) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

📌 Скільки грошей витрачають українці на відпочинок влітку? (опитування Finance.ua)

Особисті фінанси
5328
Літо — сезон сонця, тепла, і звичайно ж відпочинку. Але відпочинок, втім, як і робота, може бути різним та й часто залежить від кількості витрачених на нього грошей. Тому ми вирішили з’ясувати, скільки готові витратити/витратили (виходячи з розрахунку на 1 особу) на відпочинок цього літа читачі порталу Finance.ua.
Як демонструють результати опитування, 24% готові викласти за літній відпочинок 10-15 тис. гривень. 23% готові до того, що їхні гаманці худнуть на суми більшу від 30 тис. гривень. І хоча 13% опитаних вказали, що працюють зовсім без відпочинку, стільки ж (13%) вказали, що витрачають до 20-25 тис. гривень. 12% поділилися, що витрачають від 25 до 30 тис. гривень. 11% можуть відпочити витративши при цьому до 5 тис. гривень. І лише 4% вдається кардинально економити на відпочинку, і витрачати до 2 тис. гривень.
📌 Скільки грошей витрачають українці на відпочинок влітку? (опитування Finance.ua)
До речі, якщо ви давно мрієте про відпочинок, але не вистачає коштів, за допомогою порталу Finance.ua завжди можна отримати кілька тисяч гривень за 10-20 хвилин собі на карту. Для цього достатньо скористатися спеціальним сервісом Finance.ua. Він підбере для вас оптимальні умови за кредитами від надійних банків й кращих МФО України:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас