Дубілет просить писати йому про випадки рейдерства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубілет просить писати йому про випадки рейдерства

Казна та Політика
908
Співзасновник мобільного банку monobank і радник в.о. голови СБУ Баканова Дмитро Дубілет анонсував низку заходів у боротьбі з рейдерством.
Про це він написав у Facebook.
“Рейдерство – величезна проблема для України. Просто вражає, реєстратори (а їх понад 10 тисяч) можуть у нашій країні запросто переписати нерухомість, землю або бізнес на нового власника. Причому бізнес-процес побудований так, що попередній власник може нічого про це не знати.
Через це Україна втрачає мільярди. Адже в тому числі через цю проблеми на наш ринок не заходять іноземні банки (дешеві кредити) і взагалі іноземний бізнес”, – повідомив Дубілет.
“А зараз звертаюся до всіх з проханням. Ми шукаємо свіжі випадки шахрайства (2-3 роки), коли нерухомість, земля або бізнес незаконно поміняли свого власника через незаконні дій реєстраторів. Якщо ви знаєте кого-то, хто б міг розповісти про такий випадок, напишіть, будь ласка, емейл на reiderstvo.study@gmail.com. У цьому емейл опишіть дуже коротко, яка власність і за яких обставин була вкрадена, а також контактний телефон того, кому ми могли б зателефонувати і розпитати деталі,” – зауважив він.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас