Зеленський обіцяє знайти способи знизити тарифи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський обіцяє знайти способи знизити тарифи

Казна та Політика
2186
Президент Володимир Зеленський обіцяє знайти способи знизити тарифи на комуналку.
Про це він заявив в інтерв’ю Відверто з президентом, опублікованому 17 липня.
“З приводу тарифів можна дуже складними словами заспокоювати популізмом людей, говорити, що обов’язково потрібна детінізація економіки, демонополізація… Потрібний уряд і велике бажання! Ми вже навіть говорили з МВФ і Світовим банком, вони дуже боялися, що ми будемо різко зменшувати тарифи. Не тому, що вони проти, а тому, що вони знають, за рахунок кого і за рахунок чого. Щоб не було, дійсно, “дірки” в бюджеті”, – сказав він.
Зеленський пообіцяв, що тарифи обов’язково будуть знижені. “Ми вже знизили тарифи на 12%, на мою думку, загалом. Цього мало, але це перший крок. Будемо допомагати”, – зазначив він.
Президент також розповів про “дуже креативну ідею” з надання можливості не платити за комунальні послуги малозабезпеченим пенсіонерам у віці від 70 років.
“Зараз наші хлопці знаходять економічну модель, як людям, яким за 70 років, коли людина не тільки на пенсії, але й фізично не може працювати, і достатньо вже попрацювала на країну, не платити комуналку. Це саме для малозабезпечених людей, думаю, що у нас це вийде. Я дуже хочу це зробити”, – вказав він.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас