Приватбанк отримав нових членів наглядової ради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк отримав нових членів наглядової ради

Фондовий ринок
562
Кабінет міністрів призначив трьох членів наглядової ради націоналізованого Приватбанку, які приступлять до виконання своїх обов’язків з 30 липня 2019 року.
Про це повідомили в прес-службі Міністерства фінансів.
За рішенням уряду незалежними членами наглядової ради банку стали Себастьян Шьонайх-Каролат, Ольга Томаш і Роман Сульжик.
Згідно з інформацією Мінфіну, Ольга Томаш має великий досвід роботи в українських та міжнародних банках, а також у міжнародних фінансових організаціях. З відкритих джерел відомо, що вона почала кар’єру в банку «Україна», а після цього близько семи років працювала в сфері аудиту в компаніях Andersen в Києві і PriceWaterhouseCoopers (PwC) на Кіпрі. З 2016 року і до призначення членом наглядової ради в Приватбанк Ольга Томаш працювала в Прокредит Банку.
Роман Сульжик з травня 2015 року очолював наглядову раду Національного депозитарію України, звідки пішов восени 2016 року. Також має досвід роботи у фінансовій сфері в СНД і США. З 2000 по 2008 рік працював в банку JP Morgan Chase в Нью-Йорку і Лондоні, де обіймав посаду віце-президента. А з 2008 по 2011 рік був директором підрозділу торгівлі терміновими фінансовими інструментами в Deutsche Bank в Москві. Крім цього, в квітні 2012 року він став керуючим директором з ризиків Московської біржі, але в січні 2015 року було змушений звільнитися. У ЗМІ пишуть, що вихід з Московської біржі пов’язаний з його проукраїнською позицією і звинуваченнями в провокуванні обвалу рубля.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас