Благодійний фонд ПриватБанку за пів року спрямував на добрі справи 22 мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Благодійний фонд ПриватБанку за пів року спрямував на добрі справи 22 мільйони гривень

Особисті фінанси
98
Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» за перше півріччя зібрав майже 22 мільйони пожертв. Усі кошти реалізовано на низку проєктів: закупівля обладнання дитячим лікарням, адресна допомога важкохворим дітям та спеціалізованим закладам, допомога армії та пораненим в АТО/ООС, програма «Кусаноне» як реалізація гранту посольства Японії.
«Благодійний фонд «Допомагати просто!» – один з найбільших фондів України, який створено в 2011 році за ініціативою клієнтів ПриватБанку, які шукали способи допомагати іншим і бути певними, що їхні кошти йдуть дійсно на допомогу, — розповіла Анна Павлова, директор фонду. — Унікальність фонду в тому, що допомога здійснюється не коштом великих вкладень меценатів або підприємств, а завдяки накопиченню невеликих сум, які перераховуються через каси, банкомати, термінали самообслуговування чи Приват24. Часом клієнти й не вважають себе благодійниками, наприклад, відмовляючись від декількох копійок решти під час розрахунків у терміналах самообслуговування на користь благодійності. Але завдяки оцим «копійчаним» пожертвам ми отримуємо близько 3 мільйонів на місяць!
А за всі роки діяльності фонду меценатами стали 1 мільйон 400 тисяч клієнтів та співробітників ПриватБанку, причому 350 тисяч з них роблять 2 та більше пожертв. Вдячні всім за доброту та людяність!»
Фонд «Допомагати просто!» працює в декількох напрямках.
У рамках програми «Заради життя» надається допомога дитячим лікарням, медичним та спеціалізованим закладам, в яких рятують тяжкохворих дітей, дітей з онкозахворюваннями, у придбанні обладнання та ліків — від початку року їх було закуплено і вручено на більше ніж 10 мільйонів 270 тисяч гривень.
Окремим напрямком діяльності фонду є також допомога дитячим будинкам та адресна допомога важкохворим дітям. За перше півріччя було реалізовано проєктів на 2 мільйони 748 тисяч гривень.
Від початку воєнних дій в Україні важливою частиною роботи Фонду стала допомога армії та пораненим в АТО/ООС. Тільки цьогоріч у цьому напрямку реалізовано проєктів на 4 мільйони 746 тисяч гривень.
Завдяки тому, що фонд виграв грант посольства Японії, успішно реалізується програма «Кусаноне». В її рамках за 6 місяців 2019 року було надано допомогу на 3 мільйони 557 тисяч гривень.
Кожен меценат наприкінці року отримує розгорнутий звіт щодо наданої допомоги на e-mail або в Приват24, а відстежувати пожертви та стан реалізації конкретного проєкту можна на сайті фонду.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас