Huawei стане незалежною в 2021 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei стане незалежною в 2021 році

Технології&Авто
598
Керівництво китайського телекомунікаційного гіганта Huawei переконане, що компанія стане повністю незалежною від американських технологій до 2021 року.
Про це заявив заступник генерального директора Huawei France Чжан Мінган.
Він переконаний, що група може вийти з цієї залежності «ще сильнішою, ніж була». За його словами, наразі компанія займається розробкою власної ОС, а її «дочка» HiSilicon працює над напівпровідниками.
Також Чжан Мінганг наголосив, що Huawei готується до найгіршого – телеком-гігант намагається знайти вирішення будь-яких можливих випадків.
«В 2021 році, якщо ситуація збережеться, ми матимемо власні технології, – сказав він та додав, що необхідно активніше інвестувати в «наш план Б». Які саме запасні варіанти – заступник директора не розповів, але сказав, що вони існують вже два роки.

Довідка Finance.ua:

  • У зв’язку з внесенням Huawei до «чорного списку» у США компанію можуть позбавити ліцензії на Android та технології ARM, якщо між китайською та американською стороною не буде досягнуто торгової домовленості.
  • Наразі адміністрація Дональда Трампа намагається подолати труднощі, що виникли. Зокрема, під час G20 Трамп пообіцяв надати китайській компанії «амністію». Днями стало відомо, що США можуть почати видавати ліцензії Huawei вже за два тижні.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас