«АвтоКрАЗ» випустив партію потужних новинок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«АвтоКрАЗ» випустив партію потужних новинок

Технології&Авто
12616
Державна служба отримала від «АвтоКрАЗу», який виконує тендерне замовлення, партію комбінованих дорожніх машин з відвалом і солерозкидувальним обладнанням. Ці машини будуть працювати на дорогах і влітку, і взимку.
За словами Ігоря Геращука, голови «Київського облавтодору», Україні потрібні тисячі комбінованих дорожніх машин з відвалом і солерозкидувальним обладнанням. Значить, у «АвтоКрАЗу» попереду ще дуже велика робота.
До кінця 2019 року Кременчуцький автозавод повинен передати «Київському облавтодору» 67 машин з відвалом і солерозкидувальним обладнанням. В їх основі лежить КрАЗ-65055, який отримав обладнання компанії «SHMIDT».
Влітку такі машини можуть використовуватися як самоскиди для перевезення різних сипучих вантажів, а взимку – звільняти від льоду і снігу українські дороги.
Цікаво, що на тендері з поставки цієї техніки «АвтоКрАЗу» довелося витримати конкуренцію з боку МАЗу. Білоруси зараз лідирують з продажу на ринку українських вантажівок, але в цьому випадку кременчуцькому підприємству вдалося їх випередити.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас