У Карпатах продають санаторій Нацбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Карпатах продають санаторій Нацбанку

Фондовий ринок
548
Фонд держмайна (ФДМУ) виставив на приватизацію санаторій “Прикарпаття” в Яремче, що перебуває на балансі Національного банку України. Стартова ціна – 64,4 млн грн. Аукціон пройде 13 серпня в системі “ProZorro.Продажі”. Про це повідомив в.о. голови ФДМУ Віталій Трубаров на своїй сторінці в Facebook.
“Санаторій у відмінному стані, під охороною і підтримується в належному технічному стані, взимку опалюється”, – написав Трубаров.
Перша черга будівництва – будівля корпусу №2 – повністю завершена, укомплектована меблями, сантехнікою, освітленням. Але не прокладена частина зовнішнього каналізаційного трубопроводу (близько 200 метрів), через що будівля не може експлуатуватися.
Сама будівля складається з п’яти дворівневих номерів і трьох апартаментів. Будинок побудований за індивідуальним проектом. Загальна площа – 2000 квадратних метрів.
II черга будівництва – це фактично будівництво контрольно-пропускного пункту і підземних очисних споруд, а також реконструкція відкритої водойми, яку інвестор має завершити протягом року і ввести комплекс в експлуатацію.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас