Volvo оголошує про старт продажів двох моделей (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo оголошує про старт продажів двох моделей (фото)

Технології&Авто
8730
В Україні стартують продажі двох новинок від шведського автовиробника: універсал Volvo V60 Cross Country і седан Volvo S60. У третьому поколінні вони змінили платформу і отримали цілу лавину сучасних технологій.
В першу чергу в основу лягла нова модульна фірмова архітектура Scalable Product Architecture (SPA), яка дозволяє встановлювати і гібридні агрегати. Але до нас поки що везуть тільки бензинові версії, а дизельних не буде в принципі. Під капотом буде розміщуватися дволітровий чотирициліндровий турбований мотор на 190 к.с. і 300 Нм в парі з восьмиступінчастим автоматом. З’являться і повнопривідні трансмісії, але там дволітровий мотор буде видавати вже 250 к.с. і 350 Нм.
 
Головним чином виробник акцентує увагу на тому, що в третьому поколінні 60-а серія отримує комплекс систем активної безпеки вже в стартових версіях. Він стане єдиним представником сегмента з таким значним набором і високим рівнем захисту, що оцінені Euro NCAP на максимальному рівні.
Тут є система Volvo City Safety з функцією Autobrake, яка рятує пішоходів і водія від зіткнень, система автоматичного екстреного гальмування. Функція Pilot Assist працює на швидкості до 130 км/год і полегшує керування автомобілем на магістралях і в тісному місті. Щоб уникнути складних ситуацій на дорогах через погодні умови, у Volvo S60 передбачена система запобігання з’їзду з дороги (Run-off road Mitigation). Це інноваційне рішення виявляє ймовірність з’їзду автомобіля з траєкторії на швидкості 65-140 км/год. А додаткова система Run-off Road Protection зменшить негативні наслідки, якщо не вдалося уникнути з’їзду.

Новинки будуть представлені в двох комплектаціях – R-Design і Inscription і відрізнятимуться деталями в салоні і екстер’єрі, а також насиченістю додаткових опцій. Універсал має щось від кросовера у вигляді рейлінгів на даху і додаткових 60 мм в кліренсі.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас