До 2027 року світовий ринок зарядних станцій зростатиме — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2027 року світовий ринок зарядних станцій зростатиме

Технології&Авто
273
Світовий ринок зарядних станцій для електромобілів може зрости більш ніж на 29% протягом 2019-2027 років.
Про це інформує в звіті Absolute Markets Insights.
Майбутнє зростання світового ринку зарядних станцій для електромобілів за ключовими гравцями: Schneider Electric SE, Eaton Corporation PLC, Engie SA, ABB Group.
Очікується, що зростання продажів електромобілів завдяки ініціативам уряду щодо вигідних субсидій і податкових пільг стимулюватиме світовий ринок зарядних станцій для електромобілів протягом прогнозованого періоду.
Мінімальні витрати на експлуатацію, технічне обслуговування та підвищення обізнаності споживачів про екологічні переваги ще більше стимулюють споживачів використовувати електромобілі, що також сприяє зростанню попиту на ринку зарядних станцій для електромобілів. Більш того, зростаюча ціна на паливо спонукає людей вибирати більш енергоефективні альтернативи. Кілька чинників постійно прискорюють зростання ринку зарядних станцій для електромобілів.
Зарядні станції для електромобілів постійного струму вимагають мінімального часу для зарядки акумулятора електромобілів в порівнянні з зарядними станціями для електромобілів змінного струму.
Сегмент зарядних станцій для електромобілів Level 2 склав максимальну частку ринку в 2018 році, оскільки він сумісний з усіма видами електромобілів. Тип швидкого зарядного пристрою постійного струму CHAdeMO, який лідирував і однаковий у всьому світі, зараз активно заміщається європейським стандартом CCS Combo (Type 1/Type 2).
В Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, ймовірно, буде спостерігатися найшвидше зростання попиту на зарядні станції для електромобілів в 2019-2027 роках.
На ринку зарядних станцій для електромобілів домінує кілька гравців, серед яких основними є Schneider Electric SE, Eaton Corporation PLC, Engie SA, ABB Group і General Electric Company. Ці компанії в галузі дотримуються різних типів стратегій для зміцнення своєї власної позиції на ринку. Очікується, що ці гравці будуть вкладати більше коштів в дослідження і розробки нових продуктів.
Таким чином, компанії-виробники, ймовірно, будуть співпрацювати із споживачами, що перебувають в галузі електромобілів, в пошуках нових інноваційних продуктів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас