Нового голову митної служби обікрали в центрі Києва, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нового голову митної служби обікрали в центрі Києва, - ЗМІ

Кримінал
2198
За день до свого офіційного вступу на посаду головного митника України Максима Нефьодова обікрали в центрі Києва, повідомляє Obozrevatel з посиланням на джерело. Неприємна історія сталася в неділю, 14 липня, на терасі ресторану Paul. Злочинцеві вдалося витягнути з сумки Нефьодова планшет iPad. Натомість сам голова Держмитниці на інцидент поки що публічно не відреагував.
Двох злочинців затримали практично одразу в Печерському районі столиці. За обома правоохоронці відкрили провадження у ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). Ними виявилися двоє непрацюючих жителів Харкова, один з них був раніше судимий.
Максим Нефьодов потрапляє в подібні ситуації не вперше. Наприклад, в липні 2016-го у нього викрали автомобіль Infiniti EX35.
Нагадаємо, новопризначений голова Державної митної служби Максим Нефьодов вже завершив свою роботу на посаді першого заступника міністра економічного розвитку і 15 липня вступив на посаду керівника митного відомства.
«12 липня був останні робочий день, е-декларацію про звільнення подав, обхідний лист підписав, трудову забрав. Спасибі Міністерству економічного розвитку, сумуватиму. З понеділка стоїмо на митниці», – написав Нефьодов на своїй сторінці в Facebook.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас