Аналітики прогнозують збільшення доходів Apple за підсумками третього кварталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики прогнозують збільшення доходів Apple за підсумками третього кварталу

Фондовий ринок
658
Аналітики компанії Evercore ISI вважають, що дохід Apple за підсумками третього кварталу збільшиться завдяки власним сервісам і зростанню попиту на китайському ринку. Apple змушена приділяти більше уваги сервісам, в тому числі iCloud і App Store, оскільки продажі смартфонів показують ознаки сповільнення.
За підсумками другого кварталу цього року на сферу послуг припало близько 20% від загального обсягу виручки Apple. Ключовим напрямком в сегменті послуг Apple є магазин контенту App Store, який торік приніс близько $37,1 млрд доходу.
За підсумками другого кварталу китайський ринок приніс Apple близько 18% від загального обсягу доходу. Очікується, що рівень попиту на iPhone всередині ринку Піднебесної залишиться стабільно високим, що дозволить скоротити втрати від сповільнення продажів в інших країнах.
Більше 50% доходу компанія отримує від продажу iPhone, тому цей сегмент є найважливішим для виробника. На думку аналітиків, власники iPhone не поспішатимуть з купівлею нових моделей, поки компанія не випустить смартфон з підтримкою мереж зв’язку п’ятого покоління (5G).
Аналітик Evercore ISI Аміт Дар’янані (Amit Daryanani) вважає, що загальний дохід розробників App Store збільшиться на 18%. За підсумками третього кварталу цей показник в грошовому вираженні може досягти $9 млрд. Очікується, що офіційний квартальний звіт Apple з’явиться після 30 липня.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас