Економіка України зростає 14 кварталів поспіль - міністр фінансів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Економіка України зростає 14 кварталів поспіль - міністр фінансів

Казна та Політика
673
Економіка України демонструє зростання вже чотирнадцять кварталів поспіль, що створює сприятливі умови для залучення інвестицій в нашу країну.
Про це повідомили в прес-службі Міністерства фінансів України з посиланням на виступ керівника міністерства Оксани Маркарової на Третій міжнародній конференції з питань реформ в Україні, яка проходила в Торонто (Канада) 2-4 липня.
«Не можна досягти реальних результатів без бажання змінюватися. З 2014 року ми не просто механічно рухаємося шляхом реформ, ми системно міняємо Україну. Наша економіка зростає вже 14 кварталів поспіль, а зважена фіскальна політика дозволила в 2018 році знизити показник співвідношення держборгу до ВВП до 52,3%», – цитує прес-служба Маркарову.
У повідомленні також зазначається, що уряду вдалося знизити показник ухилення від сплати податків завдяки успішній реформі Державної фіскальної служби, а середньострокове планування дозволило вести зважену фіскальну, бюджетну та боргову політику. Ці фактори, за словами Маркарової, створюють сприятливі умови для залучення інвестицій в нашу країну.
«Україна – це стабільний, безпечний і передбачуваний ринок, який розвивається і в який слід вкладати кошти. Ми робимо все, щоб забезпечити рівні права для всіх гравців ринку… Все це на тлі поліпшення макроекономічних показників створює сприятливі умови для залучення інвестицій в країну», – зазначила голова Мінфіну.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас