Як вигідно придбати товар в розстрочку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як вигідно придбати товар в розстрочку

Особисті фінанси
2094
Звичайному покупцеві складно розібратися в світі банківських розстрочок. Купівля в розстрочку — блискавичне рішення, в основі якого найчастіше знаходиться “емо”, а не “раціо”. Розповідаємо, на що звернути при покупці товару в розстрочку.
1)Період покупки
Магазини пропонують вигідні умови за розстрочкою на короткий термін — від 3 до 6 місяців. В умовах стабільно працюючої економіки це прийнятний термін оборотності товару. Тому угода буде вигідною для трьох учасників: покупця, магазину, банку.
2)Комісія за рахунок кредитних коштів
Формат сучасної розстрочки — погашення кредиту частинами за допомогою списання платежів з кредитної картки. Якщо на вашій карті від’ємний баланс, в разі списання платежу розстрочки деякі банки стягують додаткову комісію. Уважно ознайомтеся з умовами розстрочки, щоб покупка не стала неприємним сюрпризом.
3)Умови оплати
Час — один з найдорогоцінніших ресурсів. Немає бажання його витрачати у банківській черзі за оплатою розстрочки. У випадку придбання товару в розстрочку, зверніть увагу на умови погашення. Прийнятною умовою є автоматичне списання з карти. Задовільним — оплата за реквізитами в інтернет-банкінгу або мобільному додатку. Неприпустимим — похід в банк для оплати.
“Тривожним дзвіночком” у третьому випадку буде “тяганина” під час оформленні розстрочки. Якщо затримується рішення або потрібні додаткові документи для кредиту на суму до 25 тисяч грн — сміливо змінюйте банк для кредитування. Вас замучать не тільки оформленням, а й оплатою кредиту, що спричинить за собою втрату часу і нервів.
Зазначеним критеріям відповідає сервіс “Покупка частинами” від monobank.
Для покупки знадобиться картка monobank з кредитним лімітом. Без паперових договорів, підтвердження оплати відбувається в додатку. Головний плюс — розстрочка повністю безкоштовна для клієнта. Навіть в разі оплати кредитними коштами.
Перелік партнерів:
Як вигідно придбати товар в розстрочку
За матеріалами:
monobank
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас