5 причин взяти гроші до зарплати в «ШвидкоГроші» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

5 причин взяти гроші до зарплати в «ШвидкоГроші»

Особисті фінанси
1154
Бувають випадки, коли гроші можуть знадобитися раптово. Ось уже зараз. Друг запросив на День народження і замовив не дуже скромний подарунок (хіба другові можна відмовити?). Зламався ваш Опель-Шевроле-Шкода, і завтра машину вже потрібно забрати з ремонту. Або до вас раптово збирається нагрянути тітка Степанида з чоловіком з Коломиї, і, звичайно, їм потрібно накрити гідний стіл. Іноді ми можемо опинитися фінансово не готовими до таких сюрпризів. І якщо зарплата планується за тиждень-другий, а кошти потрібні вже сьогодні, їх можна позичити в одній з компаній, які займаються видачею моментальних кредитів. Зараз багато хто з нас вже користується такою можливістю і знає, що це безпечно, і якщо вчасно віддавати позичене, то ніяких проблем з кредитором не буде. У місті працює десятки таких організацій. Наш журналіст пройшовся по точках видачі моментальних кредитів (в районі метро Харківська). В результаті за критеріями зрозумілість, зручність для клієнта, гнучкість умов при погашенні і ввічливість персоналу пальму першості отримує компанія «ШвидкоГроші».
Отже, чому гроші до зарплати варто взяти у «ШвидкоГроші».
Причина 1. Дуже прості умови. Знайома картина, коли вам потрібні просто гроші до зарплати, а вас починають плутати десятком назв якихось кредитів? У «ШвидкоГроші» все так просто, що навіть примітивно. Один вид кредиту готівкою на термін 7 або 14 днів. Якраз достатньо, щоб дочекатися зарплати і повернути позику. Процентна ставка становить 2%. Усе!
Причина 2. З документів – тільки паспорт і код. Ніяких довідок про доходи, застав і поручителів.
Причина 3. Гроші у вас на руках або на банківській картці протягом 20 хвилин. Виняток становить перше звернення: якщо ви залишали заявку на сайті, то потрібно прийти у відділення. Потім можна оформляти кредит через інтернет.
Причина 4. Відсутність будь-яких прихованих комісій та платежів.
При вас у відділенні вносяться ваші дані в договір. Документ тут же роздруковують і дають вам на підпис. Це всього два листи тексту, написані нормальним шрифтом, так що без додаткових зусиль може прочитати навіть пенсіонер. У них чітко прописана сума, яку ви берете і яку повинні повернути кредитору через 7 або 14 днів. Ніякого тексту дрібним шрифтом, за яким ховаються «таємні» комісії та оплати!
Причина 5. Комфортно погашати. Гроші в «ШвидкоГроші» можна повернути хоч в той же день. Крім того, співробітник відділення підкаже, як зменшити розмір кредиту – запитайте, це буде корисно знати. Раптом ви вже завтра зможете повернути суму частково – прекрасно. Таким чином ви зменшите тіло кредиту, а значить, і відсотків буде нараховуватися менше.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас