Tesla встановила новий рекорд постачань електрокарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla встановила новий рекорд постачань електрокарів

Фондовий ринок
1682
Компанія Tesla поділилася даними про обсяги виробництва та постачання автомобілів за другий квартал поточного року. Як і очікувалося, автомобільне підприємство Ілона Маска встановило новий рекорд, поставивши на ринок майже 100 тисяч автомобілів.
Якщо бути точним, компанія говорить про 95 200 одиниць.
Відзначимо, що приблизно стільки ж Tesla поставила за весь 2017 рік, тоді як цього року план становить від 360 тис. до 400 тис. І поки що виробник упевнений, що йому вдасться досягти цієї мети.
Цим вражаючим результатом Tesla довела, що падіння поставок за підсумками першого кварталу дійсно було обумовлено тимчасовими труднощами, пов’язаними з доставкою автомобілів з США, де розташований завод з виробництва, в Європу і Китай. Саме те, що в першому кварталі Tesla не встигла переправити близько 10 тис. автомобілів через океан, дозволило їй встановити новий рекорд з постачань в другому кварталі.
Окремо компанія відзначає, що досягла значного прогресу в оптимізації глобальних операцій з логістики та доставки. Власне, це було добре видно на прикладі Норвегії. Тобто, тепер таких затримок з поставками бути не повинно. З цих 95 200 поставлених автомобілів понад 80% – це Model 3 (77 550 штук).
Що ж стосується вироблених за квартал автомобілів, їх загальна кількість склала 87 048 штук. І це теж новий рекорд. З них 72 531 є молодшими седанами Model 3. Решта 14 517 автомобілів – це Model S і Model X.
До речі, сумарні поставки Model S і Model X за квартал склали 17 650 штук. Повний фінансовий звіт, як зазвичай, буде опублікований тільки в кінці місяця. Після цього можна буде поглянути на фінансові показники компанії – чи допоможе цей результат знову вийти в плюс.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас