IKEA запустила сайт для українських споживачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA запустила сайт для українських споживачів

Фондовий ринок
4070
IKEA запустила веб-сайт для українських споживачів.
Про це йдеться в прес-релізі компанії.
«IKEA рада почати спілкування зі своїми українськими клієнтами ще до відкриття першого магазину в Києві. Керуючись своїм баченням – міняти на краще повсякденне життя багатьох людей в Україні – компанія прагне познайомити українських споживачів зі своїми цінностями, бізнес-ідеєю, концепцією та історією, а також розповісти більше про свій шлях в Україну», – йдеться в прес-релізі.
Крім цього, компанія почала підбір персоналу для свого першого магазина міського формату в Києві. IKEA хоче набрати близько 100 співробітників, які працюватимуть у відділах продажів і роботи з клієнтами, логістики та дизайну інтер’єру.

Довідка Finance.ua:

  • У вересні 2018 року компанія IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину в форматі city store в 2019 році. Об’єкт повинен був відкритися в київському ТРЦ Ocean Mall.
  • Площа першого магазину IKEA в цьому ТРЦ повинна скласти близько 6 тис. кв. м, асортимент буде включати меблі і аксесуари.
  • Розвитком мережі в Україні буде займатися “IKEA Південно-Східна Європа”, що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас