Aston Martin відмовиться від ліфтбека заради кросоверів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Aston Martin відмовиться від ліфтбека заради кросоверів

Технології&Авто
301
Aston Martin вирішив зосередитися на випуску кросоверів, тому ліфтбек Rapide скоро знімуть з виробництва, а його місце в модельному ряду британської марки займуть абсолютно нові DBX і Lagonda.
Стрімко зростаючий по всьому світу попит на кросовери змусив британську компанію Aston Martin не тільки розробити з чистого аркуша кілька власних моделей сегменту SUV, але і пожертвувати заради них моделлю Rapide. Як повідомив в інтерв’ю австралійському виданню Motoring голова марки Енді Палмер, ліфтбек не виправдав очікувань, тому найближчим часом його знімуть з виробництва.
Таке рішення було ухвалено керівництвом Aston Martin, щоб звільнити виробничі потужності для більш перспективних з точки зору потенційних продажів моделей. Причому, швидше за все, перший електромобіль марки Rapide E чекає та сама доля. Палмер не виключає, що коли-небудь Rapide або подібна до нього модель все ж таки може відродитися, але вже точно не в найближчій перспективі.
Як відомо, випуск першого серійного кросовера Aston Martin під назвою DBX стартує вже в кінці нинішнього року, а щорічний тираж моделі не перевищить 5000 штук заради більшої ексклюзивності. Трохи пізніше, в 2023 році на ринок повинен вийти і електричний кросовер Lagonda. Після виходу цієї моделі Aston Martin щороку випускатиме по 4000 примірників DBX і 3000 – Lagonda.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас