Кредит онлайн «по-людськи»: як можна обійтися без банку або МФО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Кредит онлайн «по-людськи»: як можна обійтися без банку або МФО

Кредит&Депозит
10159
Радує, що в Україні змінюються не тільки політичні порядки чи курси валют, а й підходи на ринку кредитування. Якщо раніше (навіть якщо ви хочете отримати кредит онлайн на картку), обов’язково потрібно було звертатися або в банк, або в мікрофінансову організацію, то в наші дні існують цілі маркетплейси взаємного кредитування. P2P майданчики, де зустрічаються позичальники і інвестори. Простіше кажучи ті, кому потрібні гроші, і ті, хто шукає варіанти для вкладення коштів. Майданчики, де вони зустрічаються і дозволяють безпосередньо отримувати кредити онлайн на картку в Україні «від людини до людини». Ніяких відділень і черг, потрібні лише доступ до інтернету і наявність банківської картки. А це означає сам процес кредитування швидший, комфортніший, вигідніший.
Наприклад, на першому в Україні операторі взаємних кредитів FINHUB можна отримати кредит онлайн на суму від 5100 гривень до 15 000. Крім того, легко підібрати для себе пропозицію зі зручним терміном: від 3 до 12 місяців.
Не важливо, потрібен вам кредит онлайн на здійснення ремонту, придбання побутової техніки, меблів, чи просто на відпустку. За вашу заявку на кредит боротимуться тисячі інвесторів зі всієї України. База інвесторів на FINHUB повсякчас розширюється. У разі схвалення заявки та успішного збору коштів, гроші надходять на вашу картку автоматично.
А найголовніше, вас не будуть вводити в оману нульовими пропозиціями. Ніяких прихованих платежів і відсотків. Ви зможете бачити відкрито всі умови по кредиту, а значить – отримати в результаті позику, яку зможете погасити. На сайті існує калькулятор платежів, за допомогою якого легко розрахувати вартість щомісячних виплат.
Наприклад, ви бажаєте взяти кредит онлайн терміном на 3 місяці на суму 5100 гривень. За підрахунками калькулятора FINHUB, загальна прогнозна сума до повернення (тіло кредиту і відсотки) складе 6471 гривню. При цьому важливо пам’ятати, у разі виходу на прострочення нараховується одноразовий штраф у розмірі 3% від суми кредиту, а також комісія за користування кредитом, яка нараховується до повного виконання зобов’язань за кредитом.
Разом з тим на FINHUB працює механізм, який дозволяє знижувати процентну ставку надійним позичальникам. Для цього потрібно лише виплачувати кредити вчасно і підвищувати свій кредитний рейтинг.
З іншого боку, якщо ви готові стати інвестором і надавати позики іншим людям – ваші гроші зможуть приносити більше, ніж, наприклад, традиційні депозити.
При цьому, щоб стати інвестором на FINHUB не буде потрібно багато грошей. На платформі для інвесторів низький поріг входу. А за допомогою багаторівневої системи контролю позичальників майданчик допомагає відсівати шахраїв і неплатоспроможних клієнтів. Що в свою чергу дозволяє мінімізувати ризики несвоєчасного повернення грошей.
До того ж, ніхто не каже, що вам обов’язково інвестувати всю суму в одного позичальника. Існує можливість розділити інвестицію на невеликі частини, і вкласти гроші в різних позичальників на зручні для вас терміни. Такий підхід дозволяє вам залишатися «в плюсі» навіть у разі затримки повернення грошей одним з позичальників.
Не упускайте можливості, заходьте на FINHUB і беріть кредити онлайн, або надавайте позики з вигідними умовами.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас