Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні

Особисті фінанси
1082
В Україні відкриваються готелі і здравниці світового рівня, в яких можна не лише добре відпочити, але й отримати висококласне лікування, SPA-процедури, програми схуднення і омолодження організму. Для цього в Україні є розкішна природа, чисте гірське повітря, цілющі джерела. Але протягом багатьох років у нас була серйозна проблема – рівень сервісу.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
У Трускавці ситуація кардинально змінилася. У найекологічнішій, найчистішій, прекрасній зоні країни з’явився готель і лікарня європейського рівня. Тут розташований один з кращих готелів для відпочинку і лікування – Mirotel Resort & SPA.
Ми розповімо, як розкішно відпочити і оздоровитися в Трускавці, а в кінці статті дамо знижку на проживання в Mirotel Resort & SPA.
Перлина Прикарпаття
Трускавець – найвідоміший у світі український курорт. Відпочивати сюди європейці їздили ще з XIX століття, коли в Трускавці виявили цілющі мінеральні джерела. Тут же на їх базі стали будувати водолікарні за запозиченими в Європі технологіями. Сюди їздили «на води» аристократи з усіх країн Західної Європи.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
Готельно-пансіонатна база швидко росла, і до кінця ХХ століття Трускавець став одним з найбільших лікувальних курортів світу з унікальними мінеральними водами: тут понад 25 мінеральних джерел, включаючи знамениті «Моршинську» та «Нафтусю». Місцева вода лікує нервову систему, знімає стрес, зміцнює імунітет, чистить кишечник і омолоджує організм. У Трускавці також лікують печінку і жовчовивідні шляхи, нирки, цукровий діабет, подагру, серце та інші захворювання.
Крім мінеральних вод, є ще й цілющі солі – «Барбара» і «Гірський віск», які ефективні при захворюваннях опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, ендокринної та інших систем.
Таке унікальне поєднання природних ресурсів і розкішної природи, як в Трускавці, складно знайти в будь-якій іншій країні світу. Біда в тому, що донедавна Трускавець брав в основному кількістю, а не якістю. Тобто пансіонати масово будувалися, але умови проживання в них і рівень сервісу залишали бажати кращого. У підсумку європейці сюди їздити перестали. Знизився потік зовнішнього туризму, а разом з ним бюджети готелів. Відповідно, інфраструктура роками не оновлювалася, а про вдосконалення сервісу взагалі ніхто не думав.
Гостинність класу «люкс»
Благо, часи змінюються. Люди стали більше подорожувати, вивчати позитивний досвід інших країн і впроваджувати його на практиці в Україні. Так у нас з’явилися здравниці світового рівня. Одне з найкращих місць для відпочинку і лікування – п’ятизірковий готель Mirotel Resort & SPA. Це великий елітний комплекс в самому центрі Трускавця, розташований на одній з найкрасивіших пішохідних вулиць міста.
Пансіонат побудований нещодавно, тому все тут чисте і свіже – як сама будівля, так і номери, та й вся інфраструктура. Домінуючий стиль – європейська класика. Незалежно від категорії, всі номери просторі і максимально комфортні для проживання. Так, площа «Стандартів» досягає 36 м&#178. У номерах є просторі лоджії або балкони, з яких можна милуватися чудовими гірськими краєвидами.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
«Люкси» з панорамними вікнами близько 60 м² – відмінний варіант як для тих, хто звик контролювати бізнес 24 години на добу (є спеціально обладнані робочі місця), так і для сімейного відпочинку.
Гостям з дітьми підійде величезний Miracle Suite площею 105 м². Його також часто орендують для проведення свят і різних урочистостей. Можна зняти і президентський «Люкс» майже 130 м² – з вітальнею і двома суміжними з нею спальнями. Для кожної спальні – окремі ванні кімнати і балкони.
У Mirotel є все, що потрібно для комфортного відпочинку з дітьми: спеціально обладнані дитячі кімнати з професійними нянями, школа естетичного розвитку Super Kids, ігрові майданчики.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
До речі, Mirotel не тільки kids friendly, але і animals friendly: передбачено номери для перебування з тваринами.
Тут дбають і про людей з обмеженими фізичними можливостями: для цього створені відповідні зручності і в номерах, і на території готелю. Це європейський підхід, який у нас тільки починає впроваджуватися.
Як і в кращих пансіонатах європейського рівня, в Mirotel можна не тільки добре відпочити, але і, якщо потрібно, попрацювати. Обладнаний просторий зал Renaissance на 120 осіб з усім необхідним для проведення конференцій, бізнес зустрічей, тренінгів, семінарів тощо.
Здорова їжа
Найчастіше система харчування стає одним із слабких місць українських готелів, іноді навіть найбільш фешенебельних. Часто їхні власники продумують все до дрібниць, але годують гостей тим, що звикли їсти самі. А традиційна їжа Прикарпаття, звісно, смачна, але досить тяжка, багата насиченими жирами тваринного походження.
У Mirotel все по-іншому. Тут годують смачною, але при цьому здоровою їжею. Повна путівка включає триразове харчування в форматі «шведський стіл», а якщо ви берете тільки розміщення – сніданок на базі шведської лінії. На території пансіонату є кілька ресторанів. На першому поверсі є просторий L’escale Restaurant & Bar, розрахований на 200 гостей. В меню домінують страви середземноморської кухні, яка визнана найбільш здоровою в світі. Тут є хороший вибір страв для вегетаріанців, плюс їжа для тих, хто на дієті – або за станом здоров’я, або бажаючих скинути зайві кілограми.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
На самому верхньому, дев’ятому поверсі готелю, розташований Bellini’s Piano Bar & Grill – ресторан високої кухні для справжніх гурманів в самому актуальному зараз світовому гастрономічному стилі ф’южн. Рецептура страв об’єднує кращі риси італійської, французької, української та тайської кухонь. Тут подають найсвіжіші устриці, омари, лангусти, морські гребінці. У теплу пору на терасі готують смачний гриль, є відмінний вибір сирів. Це, мабуть, найромантичніше місце для вечері: з живою інструментальною музикою і панорамними вікнами, які дозволяють милуватися заходом сонця і гірськими панорамами.
Lobby Lounge і Renaissance Billiard & Lounge Bar – відмінні місця для релаксу та ділових зустрічей. Крім традиційних напоїв, в барі є багата винна карта. А в Renaissance Billiard можна замовити страви з основного меню.
Для любителів нічного життя – Insomnia Lounge & Night Club з караоке-зоною і VIP-кімнатою, широким вибором напоїв і їжі. Тут регулярно проходять концерти та розважальні заходи.
Якісне лікування
Поряд з якісним комфортним відпочинком Mirotel Resort & SPA пропонує таке ж якісне лікування і SPA-процедури. Тобто ви не тільки відпочиваєте, а й приводите в порядок здоров’я, омолоджує обличчя і тіло. Поєднання впливу на організм мінеральних вод та кращих досягнень сучасної медицини дає дивовижні результати.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
У Mirotel розташовується діагностично-лікувальний і реабілітаційний центр «Мед-Палас», який вважається одним з кращих в Україні. Тут використовується найсучасніше обладнання від світових виробників і працюють висококваліфіковані фахівці. Багато хто їде сюди саме за діагностикою, тому що без точного діагнозу не може бути ефективного лікування. У «Мед-Палас» роблять понад 350 видів діагностичних процедур, включаючи УЗД, рентген, ендоскопію та ін. Напрями найрізноманітніші: урологія, оториноларингологія, проктологія, гінекологія, кардіологія, неврологія та ін. Надається також широкий перелік апаратної фізіотерапії, гідротерапії і бальнеотерапії. До всього іншого в «Мед-Паласі» є унікальний сервіс літотрипсії – ефективного лікування сечокам’яної хвороби з мінімальною травматизацією.
В оснащеній за останнім словом техніки лабораторії можна зробити загальноклінічні та біохімічні аналізи, виявити інфекції, які складно діагностуються, пройти тести на гормони тощо.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
Важливо, що на відміну від багатьох інших пансіонатів, на території Mirotel є власний бювет з лікувально-мінеральними водами – «Нафтуся», «Броніслава», «Марія», «Софія», «Східницька», «Моршинська». Вони застосовуються як для пиття, так і для ванн, басейну, полоскання і інгаляції. Так ви одночасно оздоровлювати зсередини і зовні – вода чудово впливає на шкіру, волосся.
Комплекс ЛФК включає дихальну гімнастику, йогу, пілатес, аутогенне тренування. Фахівці готові розробити індивідуальний комплекс вправ, спрямованих на усунення будь-яких проблем зі здоров’ям. Є ЛФК для дітей і школа для вагітних.
Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні
У переліку послуг також профілактика діабету, програми детокс, корекція ваги. На особливу увагу заслуговує унікальна програма «Інтенсивне жироспалювання»: використовуються унікальні методики, які дають ефект, подібний ліпосакції. Все це доповнюється висококласними, ефективними та безпечними SPA-процедурами на кращому сучасному обладнанні. Серед них – процедури на апараті Lumicell Wave 6, який є світовим лідером к швидкому усуненню локальних жирових відкладень і целюліту.
Такі пансіонати, як Mirotel Resort & SPA показують, що в Україні вже є сервіс найвищого європейського рівня – місця, де можна і якісно відпочити, і оздоровитися, і знайти другу молодість. Це підвищує не тільки престиж і привабливість Трускавця як курорту, а й України в цілому. Ми знову готові приймати найвимогливіших світових аристократів.
Читачі «Мінфіну» отримують знижку 10% на розміщення в Mirotel Resort & SPA. Для цього вкажіть у коментарі до бронювання промо-код: Мінфін-IG42015.
За матеріалами:
Мінфін.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас