Британська компанія завершує роботи по дизайну Linden Luxury Residences в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська компанія завершує роботи по дизайну Linden Luxury Residences в Києві

Нерухомість
595
Британські фахівці з Kelly Hoppen Interiors, однієї з провідних дизайнерських компаній в світі, відвідали споруджуваний у Києві комплекс Linden Luxury Residences.
Британська компанія завершує роботи по дизайну Linden Luxury Residences в Києві
Відома дизайнерка Келлі Хоппен в минулому році була обрана дизайнером інтер’єрів проекту. Linden Luxury Residences – перша робота відомого на весь світ бюро Kelly Hoppen Interiors в Україні. Спершу її компанія розробила концепцію дизайну комплексу, а зараз займається робочим проектуванням, супроводом і контролем якості будівництва.
- В рамках робочого візиту фахівці з Британії провели ряд зустрічей з архітекторами, інженерами, командою девелопера проекту, будівельними компаніями, консультантами по кухнях Boffi, розробниками системи «Smart House» Lutron, а також фахівцями по світлу, – говорить Сергій Панфілов, керівник відділу продажів Linden Luxury Residences.
Британська компанія завершує роботи по дизайну Linden Luxury Residences в Києві
Безпосередньо на об’єкті співробітники Kelly Hoppen Interiors перевірили якість обробки тестових резиденцій і зон загального користування, відповідність виконаних робіт проектній документації, а також коректували рішення по дизайну інтер’єрів. Закінчення стадії робочої документації планується на липень 2019 року. А до кінця року очікується завершення обробки зон загального користування і резиденцій шоу-румів.
Покупцям пропонується 45 варіантів планувань, вивірених по дизайну і функціональності. Площа резиденцій варіюється від 60 до 500 кв. м. Будь-яка квартира може бути передана покупцеві, як з внутрішньоквартирними перегородками, так і open space – всі резиденції не мають несучих конструктивних елементів, окрім колон. Дворівневі пентхауси семиметрової висоти з суцільним стекленням і відкритими терасами, створюють відчуття знаходження в повітряному просторі.
Келлі Хоппен – одна з найбільш знаменитих дизайнерів в світі. Серед її клієнтів – британська королівська сім’я, Хілларі Клінтон, Вікторія і Девід Бекхем, студія Walt Disney, Елтон Джон і інш.
Секрет популярності Хоппен – в оригінальній, лаконічній і затребуваній стилістиці, яку сама дизайнер називає «нейтральна розкіш». Всі її роботи витримані в монохромній палітрі: чорний, білий, найрізноманітніші відтінки бежевого і особливо сірого. Келлі настільки майстерно володіє цією гамою, що її називають «королевою сірого кольору».
Linden Luxury Residences розташований на вул. Лютеранській, в найпрестижнішому районі столиці. Ідея проекту – створити в Києві особливий будинок, в особливому місці. На сьогоднішній день Linden – єдина сучасна резиденція житлового фонду на Липках, де високий рівень комфорту і розкіш гармонійно поєднуються з новими технологіями.
Девелопером Linden Luxury Residences є компанія Budhouse Group.
Британська компанія завершує роботи по дизайну Linden Luxury Residences в Києві
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас