ПриватБанк виграв новий суд у компанії Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк виграв новий суд у компанії Коломойського

Фондовий ринок
861
ПриватБанк здобув чергову перемогу у Верховному суді в суперечці з майновим поручителем за кредитом рефінансування – Марганецьким гірничо-збагачувальним комбінатом.
Про це повідомили в прес-службі банку.
«Держбанку вдалося вкотре переконати суддів вищої судової інстанції в обгрунтованості своєї правової позиції і не допустити примусу до погашення боргу за одним з кредитних договорів, укладених з НБУ до націоналізації банку», – йдеться в повідомленні.

Обрати картку ПриватБанку

У ПриватБанку також повідомили, що це одне з чотирьох рішень Верховного суду, яке забезпечує банку перемогу в цій категорії справ, що розглядаються в судах нижчих інстанцій. Як відомо, цей судовий процес, який зобов’язує ПриватБанк погасити борг з рефінансування, тривав з 2017 року.
«Підтвердженням цього (перемоги, – прим. ред.) є вже сьогоднішнє рішення Північного апеляційного господарського суду в цій категорії спорів, яким була задоволена апеляційна скарга ПриватБанку і скасоване незаконне судове рішення Господарського суду Києва за позовом компанії “Поділ нерухомість“», – підсумували в фінустанові.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас