Samsung створює ще один складаний смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung створює ще один складаний смартфон

Технології&Авто
488
Samsung поки так і не розпочала продаж свого першого складаного смартфона. Але, судячи зі звісток із Південної Кореї, компанія вже працює над новим пристроєм з екраном, що складається. Причому цього разу цей смартфон буде виконаний у форм-факторі вертикальної розкладачки.
За даними інформаторів, новий смартфон отримає складаний по горизонтальній осі 6,7-дюймовий OLED-дисплей. Подібна конструкція зробить його компактнішим від Samsung Galaxy Fold і дозволить йому легко поміщатися в кишеню навіть в розкладеному стані.
При всьому цьому смартфон виявиться дешевшим від Galaxy Fold. Крім внутрішнього складаного дисплея новинка отримає невеликий 1-дюймовий зовнішній екран для демонстрації повідомлень та іншої інформації. Але через невелику діагональ цього дисплея обсяг інформації, що відображається на ньому, буде сильно обмежений.
Вихід нового смартфона намічений на наступний рік. Але через сильні відмінності від Galaxy Fold, новинка навряд чи стане наступником цього апарату і, швидше за все, виявиться повністю незалежним продуктом.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас