Tesla переходить на традиційне обслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla переходить на традиційне обслуговування

Фондовий ринок
7756
Компанія Tesla тепер в своїх сервісних центрах і через мобільні сервіси виконуватиме деякі кузовні роботи. Завдяки цьому власникам електромобілів Tesla доведеться менше витрачати часу на ремонт.
Зокрема, Tesla буде видаляти подряпини, потертості і незначні вм’ятини з кузова; змінювати бампери, крила, двері, бічні дзеркала і т.д. Тобто це не дуже великий, але важливий ремонт. Такого ремонту, до речі, потребують час від часу багато автомобілістів.
Кілька років тому власники автомобілів Tesla почали скаржитися, що їм доводиться дуже довго чекати ремонту. Американський виробник електрокарів тоді заявив, що це вина кузовних майстерень. Власники кузовних майстерень у відповідь сказали, що Tesla не завжди в потрібний термін постачає їм запчастини.
В кінцевому підсумку Ілон Маск був змушений дати добро на організацію фірмових центрів з ремонту кузовів. І ось тепер кузовні роботи проводитимуть через сервісні центри і мобільні сервіси. До речі, на нових ринках «Тесла» збільшує продажі головним чином завдяки розвитку мережі сервісних центрів і своїх власних зарядних станцій для електромобілів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас