Citroen відмовиться від випуску кросовера C4 Cactus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen відмовиться від випуску кросовера C4 Cactus

Технології&Авто
1338
Компанія Citroen не збирається випускати компактний кросовер C4 Cactus наступного покоління.
Про це виданню Top Gear розповів глава відділу планування нових продуктів французької марки Ксав’є Пежо.
За словами топ-менеджера, випуск кросовера C4 Cactus припиниться в 2021 році. Компанія вже веде розробку заміни для цієї моделі, яка буде «вже зовсім іншим автомобілем».
Передбачається, що мова йде про хетчбек C-класу, який зможе скласти конкуренцію, наприклад, Volkswagen Golf або Ford Focus. Citroen C4 Cactus випускається з 2014 р., а в 2018 р. модель зазнала рестайлінгу.
У лінійку двигунів кросовера входить 1,2-літровий трициліндровий агрегат потужністю 130 к. с., що працює з шестиступінчастою “механікою”. Крім того, доступний 120-сильний дизельний агрегат, що поєднується з автоматичною коробкою.
У моторну гамму також увійшли колишні двигуни: 1,2-літровий бензиновий мотор потужністю 80 і 110 сил, а також 100-сильний дизель об’ємом 1,6 літра. У список доступного обладнання входить фірмова підвіска Progressive Hydraulic Cushions. В її амортизаторах додатково використовуються два гідравлічні стоппери – обмежувач ходу відбою і обмежувач ходу стиснення. Як зазначають в компанії, завдяки такій технології під час їзди створюється відчуття «польоту на килимі-літаку».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас