Найпрактичніший міський електромобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найпрактичніший міський електромобіль

Технології&Авто
23024
Компактний автомобіль Ora R1, створений компанією Great Wall Motors, виявився найдоступнішим і найпрактичнішим електромобілем. І серійна версія була показана нещодавно.
Мало того, що Ora R1 являє собою крос-ліфтбек, так він ще й є електромобілем. Мультяшна зовнішність приховує під собою передньопривідне компонування з напівзалежною задньою підвіскою. Електричний мотор встановлений на передній осі і має віддачу в 48 к.с. і 125 Нм. Максимально електрокар здатний розвивати 102 км/год, але розгін до першої «сотні» займає 5,6 секунд.
Живлення електродвигуна забезпечує літій-іонна батарея ємністю 30,7 або 33 кВт/год. За паспортом він здатний долати 310 км або 351 км відповідно на одному заряді. Підзарядка займає близько 9,5-10 годин.
Стандартна комплектація включає в себе мінімум кнопок і в оснащенні є лише подушки безпеки, ABS, кондиціонер і медіасистеми. Присутні і електросклопідйомники, які розташовані між кріслами, а ось шибки задніх дверей розкриваються, як у Citroen C1. У перспективі з’явиться мобільний додаток для смартфона, за допомогою якого можна буде управляти функціями автомобіля на відстані.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас