У Парижі до 2024 року планують запустити літаючі таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Парижі до 2024 року планують запустити літаючі таксі

Технології&Авто
318
Airbus, Aeroports de Paris і Paris Transport Authority вивчають можливість використання самокерованих літаючих таксі для перевезення відвідувачів з аеропорту імені Шарля де Голля в місто.
У той час як звичайна поїздка в Париж на автобусі або поїзді потребує приблизно години часу, літаючі таксі дозволять заощадити час. При цьому тривалість очікування повітряного рейсу не повинна бути занадто вже великою. Таксі зможе злітати кожні 6 хвилин.
Роботи над впровадженням цієї ідеї в реальність вже ведуться. Aeroports de Paris повинен вибрати ділянку для літаючих таксі в Парижі до кінця 2019 року, і він має бути готовий до початку експлуатації протягом 18 місяців. Команда перевірить можливість здійснення польотів через «існуючий вертолітний коридор».
Разом з тим, багато аспектів проекту все ще мають бути реалізовані. Самі літаючі таксі повинні бути досить безпечними для здійснення польотів і досить довго працювати від батареї. Партнери також мусять переконатися, що таксі добре поєднуються з наявною інфраструктурою і правилами.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас