ЗАЗ представив нову модель міського автобуса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗАЗ представив нову модель міського автобуса

Технології&Авто
24255
Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) презентував нову модель міського автобуса ЗАЗ А10, який дозволяє перевозити 60 пасажирів. Показ новинки відбувся в рамках Дня відкритих дверей на Запорізькому автозаводі, де також продемонстрували приміський автобус ЗАЗ А08.
Як зазначається, міська модель ЗАЗ А10 С3А має 23 місця для сидіння, включаючи 4 місця для інвалідів. Машина комплектується дизельним двигуном Weichai екологічного стандарту Євро-5. Важливо, що 70 таких машин вже працює в Польщі .
Як видно з фото, носова частина автобусу, у порівнянні з попередніми моделями, отримала іншу оптику.
У свою чергу, автобус ЗАЗ А08 побудований на базі шасі Asia Star. Він оснащений турбодизельним двигуном Weichaiа китайського виробника, який відповідає екологічному стандарту Євро-5, об’ємом 3 л, потужністю 103/3000 кВт/об/хв і обертовим моментом 400 Нм.
Пасажирський транспорт отримав кермо з гідропідсилювачем, двоконтурну пневматичну гальмівну систему від німецького та американського виробників Knorr-Bremse/Wabco, а також ABS і ESP. В обробці салону виробник використовував спеціальні антивандальні матеріали.
ЗАЗ представив нову модель міського автобуса
За матеріалами:
Today.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас