Microsoft повернула у продаж ноутбуки Huawei — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft повернула у продаж ноутбуки Huawei

Фондовий ринок
382
Компанія Microsoft опублікувала офіційний звіт щодо співпраці з китайським вендором Huawei. Після детального дослідження нових законодавчих актів американської влади, редмондці прийняли рішення відновити продажі ноутбуків китайського виробника.
“Ми провели аналіз нових вимог і продовжуємо реагувати на низку складнощів, викликаних недавнім включенням Huawei в список організацій, на які накладено експортні обмеження Міністерства торгівлі США. За результатами проведеного аналізу, було прийнято рішення відновити продаж наявних запасів техніки Huawei в Microsoft Store”, – йдеться в звіті Microsoft.
Крім того, в компанії оголосили, що власники пристроїв Huawei і далі будуть отримувати оновлення програмного забезпечення Microsoft, тому нинішнім і майбутнім користувачам нема про що хвилюватися.
“Ми як і раніше прагнемо підтримувати якість клієнтського сервісу на високому рівні. Наш попередній аналіз рішення Міністерства торгівлі США по Huawei показав, що ми можемо і далі пропонувати оновлення ПЗ Microsoft власникам пристроїв Huawei”,– відзначили в Microsoft.
За наявною інформацією, вже в липні Huawei може представити новий ноутбук на Windows.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас