Hummer отримав шанс на відродження і зміну іміджу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hummer отримав шанс на відродження і зміну іміджу

Технології&Авто
1795
Концерн General Motors може відновити серійне виробництво позашляховиків Hummer, повідомляє Bloomberg. Причому в цьому випадку «Хаммери» отримають електричну силову установку.
Ідея випуску електричного Hummer може здатися такою ж дивною, як виготовлення безалкогольного віскі. Позашляховики цього бренду неможливо уявити без двигуна внутрішнього згоряння. Але часи змінюються … General Motors планує до 2023 року розробити і випустити на ринок 20 нових глобальних електромобілів. Можливо, серед них буде і електричний «Хаммер».
«Я люблю Hummer. Однак, я не впевнений, що його потрібно відроджувати. Ми поки що вивчаємо всі можливості», – сказав нещодавно Марк Ройс, голова General Motors.
Боси американського автогіганта поки ще не ухвалили остаточного рішення з цього питання, тому електричний «Хаммер» все-таки може рано чи пізно з’явитися в продажу.
GM зараз випускає кілька повнорозмірних позашляховиків. Це, наприклад, Chevrolet Suburban, Cadillac Escalade і GMC Sierra. Будь-який з них може отримати електричну силову установку.
Нагадаємо, що GM припинив продавати позашляховики Hummer в 2010 році. На них впав попит через те, що вони споживали дуже багато палива. У 2010 році в США продали всього 4 000 «Хаммерів» (в 2006 році – понад 71 тис. одиниць).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас