Представлено Renault Zoe зі збільшеним запасом ходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено Renault Zoe зі збільшеним запасом ходу

Технології&Авто
2550
Компанія Renault офіційно представила електромобіль Renault Zoe нового (другого) покоління. У нього запас ходу досягає тепер 390 км, що на 90 км більше, ніж у моделі першого покоління.
Зовні Renault Zoe другого покоління відрізняється від моделі першого покоління новим капотом, новою решіткою радіатора, видозміненим переднім бампером, новими колісними дисками і задніми ліхтарями. Уже в базовій комплектації є світлодіодні фари. В цілому цей французький електрокар став красивішим і стильнішим, ніж раніше.
Став кращим і салон. У базовій комплектації є новий 10-дюймовий дисплей, а також багато іншого корисного устаткування. До речі, салон тепер оздоблений більш високоякісними матеріалами, ніж раніше. Наприклад, використовується більш якісний пластик.
Але найголовніше, нова Zoe тепер проїжджає на одній зарядці батареї на 90 км більше, ніж раніше – 390 км. Цього французам вдалося домогтися завдяки новій батареї на 52 кВт/год (раніше ємність батареї досягала 41 кВт/год).
Крім того, французький електрокар отримав новий електромотор потужністю 108 або 135 к.с., залежно від версії. Тому він у топовій версії до 100 км/год розганяється менш ніж за 10 секунд при максимальній швидкості 140 км/год.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас