МВС придбає 13 літаків Ан-178 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС придбає 13 літаків Ан-178

Технології&Авто
1471
Міністерство внутрішніх справ України планує придбати 13 літаків Ан-178 українського виробництва. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час поїздки до Франції на авіасалон Paris Air Show, повідомляє прес-служба відомства.
“Міністерство внутрішніх справ закупить 13 українських літаків Ан-178 для бійців Національної гвардії і рятувальників ДСНС. Контракт домовилися підписати вже цієї осені. Це перші літаки з українськими та європейськими, але без російських комплектуючих”, – заявив міністр.
Аваков зазначив, що повністю контракт буде завершено через три роки, вже цієї осені відбудуться демонстраційні польоти Ан-178 для МВС. Літак підходить міністерству за всіма технічними показниками і буде використовуватися як Національною гвардією України, так і Державною службою з надзвичайних ситуацій.
Президент авіаконцерну “Антонов” Олександр Донець розповів, що робота над виготовленням літаків поки триває. “Ми досягли консенсусу щодо технологічних моментів, пов’язаних з комплектацією цієї машини. Реальна робота над літаками вже почалася. Це буде сучасний цифровий літак з сертифікатом експлуатації”, – зазначив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас