"Епіцентр К" відкриває найбільший ТЦ в прифронтовій зоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Епіцентр К" відкриває найбільший ТЦ в прифронтовій зоні

Фондовий ринок
5236
ТОВ “Епіцентр К” (Київ), що розвиває в Україні мережу однойменних торгових центрів, 15 червня відкриє двоповерховий торговий центр (ТЦ) по вул. Марії Примаченко, 14 в Краматорську (Донецька обл.)
Як повідомила прес-служба компанії в п’ятницю, об’єкт площею 17,7 тис. кв. м стане 52-м в мережі “Епіцентр”.
“Незважаючи на те, що відстань до так званої “лінії розмежування” становить всього 60-70 км, ми вирішили інвестувати кошти в будівництво нового ТЦ в Донецькій області і таким чином підтримати розвиток східного регіону. Сьогодні це найбільший торговий центр в прифронтовій зоні”, – цитується в повідомленні генеральний директор компанії “Епіцентр К” Петро Михайлишин.
Він додав, що в результаті відкриття об’єкта в Краматорську буде понад 300 нових робочих місць.
У компанії вважають, що відкриття ТЦ “Епіцентр” у Краматорську має стати “певним якорем для активізації подальшого розвитку цивілізованої роздрібної торгівлі в місті, а також у прилеглих населених пунктах – Слов’янську, Костянтинівці, Дружківці, Бахмуті”.
За даними прес-служби, ТЦ включає відділи “Сад та город” (3,3 тис. кв. м), “Вироби з дерева” (1,5 тис. кв. м) і “Сантехніка” (1,4 кв. м) та ін. Крім того, в ньому діє центр видачі онлайн-замовлень, форматно-розкрійна ділянка, кафе, відділення банку і автомобільний паркінг на 232 паркомісця.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас