Де зручно читати про фінанси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де зручно читати про фінанси

Особисті фінанси
8014
Finance.ua — фінансовий портал, що допомагає бути в курсі важливих новин. А от читати новини та важливу інформацію про банки і особисті фінанси можна не лише на сайті, а в зручному для вас форматі: в соцмережах, розсилках або ж у Телеграмі.
Розповімо, де зручно читати про фінанси:
Головна емейл-розсилка Finance.ua — рекомендуємо тим, хто користується послугами банків та не хоче платити зайвих комісій за послуги і товари. Надсилаємо 1 лист на тиждень. Ділимося практичними порадами та розповідаємо головні новини.
Телеграм-канал @Finance_ukr — розповідаємо про тe, як eкономити, отримувати знижки та нe пeрeплачувати за послуги банків.
Фейсбук Finance — короткі анонси головних подій дня допоможуть орієнтуватися у фінансовому часі та просторі :)
Телеграм-канал Суперзнижки від Finance — збираємо для вас круті акції, знижки та розпродажі від відомих брендів. Підписуйтесь та заощаджуйте на кожній покупці.
Емейл-розсилка ТОП-5 акцій тижня — Вжууух…1 лист щоп’ятниці і ви в курсі головних акцій та знижок українських брендів. Тут знайдете ідеї для подарунків на свята для себе та рідних, а також суперзнижки на потрібні товари.
YouTube канал Finance.ua — короткі відео з оглядом банків та їх послуг, а також коментарі експертів щодо гарячих тем, що безпосередньо впливають на фінанси кожного з нас.
Форум Finance — найбільший фінансовий форум України. Він дещо олдскульний зовні, але тут зібралася спільнота фінансово грамотних людей, що допоможуть розібратися у будь-якому питанні.
Обирайте зручний для себе спосіб дізнаватися про важливі події та розраховуйте на Finance.ua.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас