У браузері Mozilla Firefox з'являться платні послуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У браузері Mozilla Firefox з'являться платні послуги

Особисті фінанси
694
Один з найпопулярніших браузерів у світі Mozilla Firefox незабаром отримає платні послуги преміум-класу.
Про це заявив генеральний директор Mozilla Кріс Берд в інтерв’ю німецькому виданню T3N, передає Сегодня.
Берд підкреслив, що платні функції з’являться в жовтні цього року.
У платній версії користувачам будуть надані послуги VPN, а також збільшений обсяг хмарного сховища Firefox Send. Водночас директор Mozilla заспокоїв відданих фанатів браузера – наявні можливості залишаться безкоштовними, а платні можливості будуть опціональними.
У жовтні 2018 року ProtonVPN оголосила про партнерство з Mozilla в якості експерименту з охоплення ширшої аудиторії. Служба віртуальної приватної мережі заявила, що якщо все піде добре, “ми можемо запропонувати ProtonVPN понад 300 мільйонам користувачів Firefox”.
Вартість передплати VPN невідома. Повідомляється лише, що невеликий обсяг і пропускна спроможність в Firefox буде надаватися безкоштовно. Схоже, що у користувачів браузера буде два варіанти: нічого не платити і отримувати слабку пропускну спроможність VPN, в той час як бажаючі отримати максимум можуть доплатити.
Варто зазначити, що Mozilla буде досить складно переконати користувачів заплатити за особливі функції навігації. Наприклад, багато хмарних сховищ пропонують достатньо місця для зберігання великого обсягу інформації, а у найближчого конкурента Opera вбудований VPN надається безкоштовно і з безлімітним трафіком.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас