Вартість квадратного метра в новобудовах столиці перевищила рівень початку року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість квадратного метра в новобудовах столиці перевищила рівень початку року

Нерухомість
1882
В червні середня вартість одного квадратного метра житла в новобудовах столиці перевищила вартість, яка була на початку року, і склала 24 тис. грн.
На початок року середня вартість становила 23 700 та після деякого зниження до 23 тис. в лютому-березні, в квітні вартість почала зростати з 23 300 до 24 000 за підсумками травня.
Мінімальна ціна метра квадратного в новобудовах столиці в травні – 16 300 гривень, що на 100 гривень більше, ніж в квітні.
Ціни на нерухомість в Києві залежать від багатьох факторів, головними з яких залишаються ціна будівельних матеріалів і вартість будівельно-монтажних робіт. Якщо вони ростуть, відбувається підвищення вартості квадратного метра в новобудовах.
Не варто забувати, що ціноутворення в кожному проекті формується за своїми унікальними параметрами, на які впливає локація, інфраструктура, архітектура комплексу, сусідство з певними об’єктами. Покупець голосує грошима за комфортне середовище проживання, тому девелопери поки конкурують концепціями і проектами, щоб залучити його до свого ЖК.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас