Альфа-Банк почав виплати з Payoneer без комісії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Альфа-Банк почав виплати з Payoneer без комісії

Фінтех і Картки
2015
Альфа-Банк Україна розпочав співпрацю з Payoneer і пропонує фрілансерам отримувати виплати в доларах без комісії.
Виплати з акаунтів Payoneer в банку зараховують безкоштовно, швидко і допомагають з валютним контролем:
  • Без додаткових комісій банку за перерахування коштів з Payoneer і зарахування на поточний або картковий рахунок (стандартна комісія сервісу Payoneer становить 2%);
  • Швидке зарахування коштів на рахунок – день у день;
  • Завдяки домовленості з Payoneer, банк самостійно забезпечує документальний супровід зарахування валюти і валютний контроль.
Новий сервіс Payoneer в Альфа-Банку Україна доступний клієнтам-фізособам та фрілансерам-підприємцям. Для того щоб скористатися найвигіднішими умовами перерахування коштів з акаунта Payoneer, достатньо відкрити в Альфа-Банку Україна платіжну картку або поточний рахунок і в акаунті Payoneer вказати їхні реквізити. Далі необхідно ініціювати виведення коштів на картку Альфа-Банку Україна, і кошти будуть зараховані не пізніше наступного робочого дня.
Фрілансерам, які працюють як ФОП, Альфа-Банк пропонує відкрити рахунок дистанційно за 2 хвилини в онлайн-банку для підприємців «ОК, Альфа!»
Детальну інформацію про сервіс Payoneer і тарифи на обслуговування і за платіжними картками можна отримати на сайті банку або в контакт-центрі за телефонами 044 494 01 01 (для приватних клієнтів), 0 800 50 43 50 (для підприємців).
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас