Депозитний портфель фізичних осіб Таскомбанку перевищив 7,5 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозитний портфель фізичних осіб Таскомбанку перевищив 7,5 млрд грн

Особисті фінанси
37
Денис Раковський, Директор з продажу роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК»
Банки продовжують поступово зменшувати вартість ресурсу, що залучається. За даними агентства «Thomson Reuters», середні ставки для населення за депозитами в гривні строком на 1 рік за перший квартал знизилися на 0,67 процентного пункту. Зниження облікової ставки НБУ до 17,5%, стало додатковим сигналом для ринку, що ця тенденція триватиме. Варто відзначити, що на вартість і потребу банків також будуть впливати стабільність на фінансовому ринку і політична ситуація. Сьогодні зниження депозитних ставок пов’язане як з високою ліквідністю банківської системи, так і з необхідністю розвивати кредитування, покращуючи економіку країни.
Депозитний портфель фізичних осіб ТАСКОМБАНКУ за підсумком 1 кварталу 2019 року перевищив 7,5 млрд грн.
ТАСКОМБАНК працює в ринку, і сьогодні ми пропонуємо нашим клієнтам максимальну прибутковість за вкладами в національній валюті до 15,5% річних при розміщенні вкладу «Стабільний» на рік. Крім цього, на сьогоднішній день з боку клієнтів є запит на отримання відсотків частіше, ніж один раз на місяць. Тому ми запропонували нові умови розміщення Акційного вкладу, щоб вкладники могли отримувати відсотки двічі на місяць, і завжди мали додаткові кошти до авансу і зарплати, використовуючи їх на корисні необхідні речі або просто на приємні дрібниці.
Акційний вклад у гривні можна розмістити на строк 6, 9 або 12 місяців. Також умови вкладу передбачають можливість його поповнення протягом перших 3-х місяців (90 днів) з дати розміщення коштів.
Для клієнтів, яким важлива максимальна процентна ставка, у ТАСкомбанку діє програма лояльності як для нових, так і для постійних клієнтів. Скориставшись її перевагами, можна підвищити прибутковість депозиту на 1% річних у гривні. Спеціальні умови розміщення передбачені і програмою лояльності для пенсіонерів – +1 до депозиту «Стабільний». З пенсійною карткою ТАСКОМБАНКУ можна не тільки на більш вигідних умовах вкласти кошти, а й отримувати додатковий прибуток у вигляді 10% на залишок коштів і підвищений кешбек – 7% – на розрахунки карткою в аптеках.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас