Відроджений фотоапарат «Зеніт» надійшов у продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відроджений фотоапарат «Зеніт» надійшов у продаж

Фондовий ринок
4014
Холдинг «Швабе» оголосив про початок продажів нового фотоапарата знаменитого бренду «Зеніт». Анонсована торік модель «Зеніт М» являє собою далекомірну камеру, розроблену спільними зусиллями Красногорського заводу імені С. А. Звєрєва і німецького виробника оптики Leica.
«Значення цієї події для нас важко переоцінити. Тривала робота, починаючи від задумки камери і закінчуючи її втіленням, нарешті привела до головного – можливості її придбання, яка з’явилася у величезної кількості шанувальників “Зеніту” і фотографів по всьому світу. Думаю, це щось більш масштабне, ніж початок продажів однієї фотокамери, – принципово новий виток в історії всього бренду», – заявив Вадим Калюгін, генеральний директор Красногорського заводу імені С. А. Звєрєва.
«Зеніт М» був розроблений на базі Leica M (Type 240), отримавши низку відмінностей в компонентній базі і програмному забезпеченні. Так, в ньому використовується об’єктив нового покоління Zenitar 35 mm f/1.0, розроблений і вироблений в Росії із застосуванням російських компонентів і матеріалів.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас