Велика українська компанія планує імпортувати вживані авто з Південної Кореї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика українська компанія планує імпортувати вживані авто з Південної Кореї

Фондовий ринок
10426
Група компаній АІС уклала імпортерську угоду на поставку автомобілів з пробігом брендів Hyundai і KIA з Південної Кореї.
Про це розповів директор з маркетингу ГК АІС Сергій Боровик.
АІС планує закуповувати старі автомобілі тільки у офіційних представників заводів-виробників в стані, що не потребує відновлення, тобто вони відразу будуть доступні до купівлі.
Клієнтам будуть пропонуватися тільки моделі 2011-2014 рр. випуску, з підтвердженим пробігом від 100 до 200 тис. км, що мають загальну агрегатну і кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що суттєво спростить для власників їх подальше сервісне обслуговування.
Постачати планується автомобілі з бензиновими і дизельними двигунами, з коробкою автомат. Придбати авто можна буде вже в кінці червня – на початку липня 2019 року.
“На відміну від американських аукціонів, які пропонують в основному автомобілі після ДТП, офіційні постачальники з Кореї пропонують автомобілі, які не потребують відновлення. Модельний ряд не буде перетинатися з автомобілями, які ми плануємо постачати з США”, – повідомляє Сергій Боровик.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас