BMW відтворила з нуля втрачений концепт Garmisch 1970 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW відтворила з нуля втрачений концепт Garmisch 1970 року

Технології&Авто
2277
Класичний концепт Garmisch 1970 року народження, відтворений з нуля, BMW представила на конкурсі елегантності Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Італії. Автомобіль, названий на честь баварського гірськолижного курорту, був побудований в ательє Bertone, але пропав незабаром після прем’єри на Женевському автосалоні.
Як і перший BMW Garmisch, відроджений варіант побудували на базі BMW 2002 TIi. Дизайн демонструє нову радикальну стилістику кінця 1960-х – на початку 1970-х років, яку започаткували італійські ательє Bertone, Italdesign і Pininfarina. Автор оригінального BMW Garmisch – автомобільний дизайнер Марчелло Гандіні. Його витвір зробив згодом значний вплив на еволюцію фірмового дизайну німецького концерну – і особисто Поля Брака, який створив BMW 5 серії першого покоління.
Над автомобілем працювали фахівці з BMW Group Design і відділення BMW Classic. Вони спільно відтворювали вигляд BMW Garmisch за архівними чорно-білим знімкам, деталі підказував сам Гандіні. Він згадав, якого кольору був кузов і які матеріали використовувалися для оздоблення салону. Нинішній зразок зібрали в Турині – там же, де і колись був побудований оригінальний Garmisch.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас