7 кросоверів, які пережили удосконалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 кросоверів, які пережили удосконалення

Технології&Авто
7843
Компанії часто відслідковують відгуки власників, щоб удосконалювати моделі. Зворотній зв’язок не завжди працює добре і не всі виробники прислухаються до думки споживача, але більша частина з них все ж таки йде на зустріч покупцеві. І останні новинки, які пережили переродження, вже з’явилися на ринку.
Hyundai Santa Fe – дворядний кросовер з новим дизайном і унікальним видом. Він був номінований на звання «Найкращого автомобіля для купівлі в 2019 році» за хороші показники в більшості комплектацій. Втім, багато експертів були також вражені посадкою і оздобленням Hyundai. А найбільше – відмінними технологіями, активними функціями безпеки і зручними кріслами для чотирьох дорослих.
Volkswagen Tiguan
Досвідчені покупці знають секрет VW Tiguan. Він цінний лаконічністю, технологічністю і німецькою надійністю. До того ж до добротної силової установки і більшого кузову виробник надає ще й гарантію – на 6 років або 116 000 км – і це виділяє його серед конкурентів з гарною репутацією.
BMW X3
Потрапляння цього розкішного автомобіля в список очікуваних стало сюрпризом для всіх. Баварський автовиробник довів його до рівня шикарних старших побратимів, привів образ до стилістики, підвищив технологічність і економічність моторів. Інтер’єр став на рівень комфортнішим, а керованість доведена до досконалості. На нього і раніше було мало нарікань, а тепер стане ще менше.
Renault Kadjar
Один з доступних і бажаних автомобілів на українському ринку пережив переродження. Тепер якість оздоблення стала значно кращою, ергономіка змінилася, машина їде тихіше. З’явилися нові можливості персоналізації і системи допомоги водієві.
Jeep Wrangler
Квадратний Jeep Wrangler незмінно популярний серед покупців з однієї простої причини: це ікона стилю. І це перший ре-дизайн за більш ніж 10 років. І тут явно вдосконалили шумоізоляцію, на яку нарікали весь час. Крім того, він став більш сучасним і отримав більш якісне оздоблення салону.
Subaru Forester
Новий Subaru Forester просторий, ефективний і економічний – і тому став хітом серед читачів. Інтер’єр Forester 2019 року випуску перевершив всі очікування, і це дає йому переваги в порівнянні з іншими компактними кросоверами. Він став набугато комфортнішим в салоні і енергійнішим в динаміці.
Hyundai Tucson
Невеликий кросовер Hyundai був хітом для бюджетних покупців, які шукали автомобілі з високою посадкою. Найбільше автомобіль приваблює своєю практичністю і легкістю управління. Тепер у нього є сучасний дизайн, салон на досить високому рівні і економічні двигуни.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас