Samsung анонсувала кілька ноутбуків серії Notebook 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung анонсувала кілька ноутбуків серії Notebook 7

Фондовий ринок
360
Напередодні відкриття конференції WWDC 2019 компанія Samsung анонсувала випуск кількох нових ноутбуків, які багато в чому схожі на пристрої Apple MacBook Pro.
Нові ноутбуки Samsung Notebook 7 доступні у вигляді моделей з дисплеями діагоналлю 13 і 15 дюймів. Багато конструктивних особливостей цих моделей нагадують MacBook Pro. Це краї з алмазним огранюванням, широкі трекпади, тонкі рамки, металевий корпус з широкими виїмками для зручного відкривання дисплея і навіть шрифт на клавіатурі і шпалерах робочого столу.
Однак в плані технічних характеристик новинки Samsung істотно відрізняються від Apple MacBook Pro. Ноутбуки Samsung Notebook 7 оснащені дисплеями з Full HD роздільністю, процесорами Intel 8-го покоління і оперативною пам’яттю об’ємом 8 ГБ. 15-дюймова модель підтримує можливість встановлення додаткового твердотільного накопичувача та дискретної відеокарти NVIDIA GeForce MX250. Разом з тим, пристрої Notebook 7 пропонують низку інтерфейсних роз’ємів, чим не можуть похвалитися MacBook Pro.
Користувачам доступні два порти USB 3.0, один порт USB-C, відео вихід HDMI, слот microSD. У 13-дюймової моделі тачпад розташований по центру корпусу, а у 15-дюймової версії через додатковий блок цифрових клавіш тачпад зміщено вліво. Обидві моделі мають сканер відбитків пальців (кнопка синього кольору на клавіатурі). Ноутбуки Samsung Notebook 7 надійдуть у продаж з 26 липня за ціною від $999,99.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас