Європейський автобусний лоукостер планує вийти на український ринок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Європейський автобусний лоукостер планує вийти на український ринок

Фондовий ринок
818
Найбільший оператор автобусних перевезень у Європі, компанія FlixBus, планує вийти на український ринок.
Про це повідомляє ЦТС.
Зокрема, 11 червня 2019 року представники FlixBus проведуть у Києві свою першу в Україні прес-конференцію, пише видання.
Гендиректор компанії в Польщі і Україні Міхал Леман розповість про плани розвитку FlixBus на українському ринку, про бізнес-модель FlixBus і співпрацю з місцевими автобусними компаніями, а також про новий стандарт міжміських автобусів для України.
Нагадаємо, в 2017 році компанія оголосила про відкриття рейсів з ЄС в чотири українські міста.
Автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира почали їздити в Польщу (Краків, Катовіце) і Чехію (Острава, Прага, Брно). Мінімальна ціна квитка зі знижкою, наприклад, Київ-Прага, становила 5 євро, а час у дорозі – близько доби.
Правда, тоді в компанії розповіли про те, що перевезення в і з України буде здійснювати партнер Flixbus – чеська компанія Umbrella.
Це типовий порядок для роботи FlixBus, адже компанія співпрацює з понад 250 регіональними партнерами-перевізниками, які мають спільну систему продажу квитків та спільний бренд.
Наразі маршрути автобусів компанії FlixBus прокладені через понад 2000 населених пунктів в 29 країнах. Щодня виконується близько 350 тис. рейсів.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас