Ілон Маск придумав, як використати корабель SpaceX на Землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск придумав, як використати корабель SpaceX на Землі

Технології&Авто
4177
Генеральний директор космічної компанії SpaceX Ілон Маск поставив перед собою кілька глобальних цілей на найближчі кілька років.
Про це повідомляє The Coin Shark.
Перш за все, його співробітники і він зараз працюють над запуском 12 тисяч супутників на орбіту Землі, щоб забезпечити високошвидкісний Інтернет в будь-якій частині планети. Шістдесят з них вже перебувають у космосі.
Інша важлива місія, яка перебуває в стадії реалізації, пов’язана з високошвидкісним перевезенням людей. Тут SpaceX запропонував цікаве рішення – вони хочуть внести деякі корективи в своє космічне судно Starship і використовувати його для перевезення по Землі.
За словами Ілона Маска, використовуючи одноступеневу ракету і значно зменшуючи її складність, вони зможуть зробити таке перевезення набагато безпечнішим і дешевшим, не кажучи вже про швидкість цих “польотів”. При описаній швидкості, яка становить близько 6,9 кілометра на секунду, пасажир міг би легко подорожувати з Лос-Анджелеса в Токіо лише за 40 хвилин на борту Starship замість 11 годин на звичайному літаку.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас