На будівництво Подільського моста виділили 630 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На будівництво Подільського моста виділили 630 млн грн

Казна та Політика
1888
У 2019 році в бюджеті Києва на будівництво Подільського мостового переходу заплановано фінансування в сумі 630 млн грн.
Про це повідомили в комунальному підприємстві “Інженерний центр” у відповідь на запит журналіста УНН.
“У бюджеті Києва на 2019 рік на будівництво Подільського мостового переходу заплановано фінансування в сумі 630 млн грн. Зараз на арковому мосту через Дніпро почалися роботи з демонтажу тимчасових опор і демонтажу робочих проходів допоміжних споруд, тривають роботи зі зварювання стиків арки, а також огляд і герметизація болтових з’єднань”, – йдеться у відповіді.
Крім того, ведуться підготовчі роботи з будівництва заїзду з вулиць Набережно-Хрещатицька і Верхній Вал на Подільський мостовий перехід, розпочато перебудову інженерних мереж на цій ділянці (теплові мережі, водопровід, каналізація, електричні та телекомунікаційні мережі). Виконуються будівельні роботи зі встановлення огорожі будівельного майданчика.
“Також, продовжується будівництво естакади на Русанівських садах від опори №20 до опори №26. Ведеться бетонування паль шляхопроводу на ділянці від вул. Центральній Садовій до залізниці. На естакаді на Трухановому острові влаштовують тротуар в прогоні 19-29В і встановлюють короби для комунікацій. Здійснюється монтаж бар’єрного огородження естакади в урочищі Горбачиха”, – зазначили в КП.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас