Виручка провідних інвестбанків світу впала на 11% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виручка провідних інвестбанків світу впала на 11%

Фондовий ринок
287
Виручка 12 найбільших інвестиційних банків світу в січні-березні впала на 11% після підвищення два попередні квартали поспіль і склала $39,1 млрд.
Про це повідомляється в дослідженні аналітичної компанії Coalition.
Сукупний дохід від операцій з сировиною склав $1,2 млрд, збільшившись на 6% в порівнянні з січнем-березнем 2018 року, в основному завдяки нафтовому сектору.
При цьому в цілому виручка банків від операцій з активами з фіксованою прибутковістю, на валютному і сировинному ринках (FICC) зменшилася на 6% – до $18,8 млрд.
Доходи від торгівлі акціями та похідними інструментами в минулому кварталі впали на 21%, склавши $10,9 млрд. Це було обумовлено в тому числі зниженням обсягу торгів в EMEA і Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.
Coalition включає в число найбільших інвестбанків світу Goldman Sachs, JPMorgan Chase & Co., Citigroup Inc., Bank of America Merrill Lynch, Morgan Stanley, Deutsche Bank, Barclays, Credit Suisse, UBS, HSBC Bank Plc, BNP Paribas, Societe Generale.
При цьому аналіз компанії не враховує великі австралійські та канадські банки і фінансові компанії країн з економікою, що розвивається, які відрізняються значним обсягом операцій з сировиною.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас